Kozmetičari

Kozmetičar/Edukator Maderoterapije
Kategorija Kozmetičari
624 pregled(a) Prijavi ovaj obrt

Prijavi ovaj obrt

Preporučite drugima:

Osnovni podaci

Studio S, vl. Sandra Kostadinović

M.Mesića 52

35000

OIB: 98432069732

0919399847

sandrasaki001@gmail.com

Lokacija

Što je uopće maderoterapija i kako djeluje

Klasična maderoterapija je oblik masaže koji je razvijen u Kolumbiji, a u kojem se za izvođenje masažnih pokreta koriste posebni masažeri izrađeni isključivo od drveta. Iako žene uglavnom odlaze na ovu vrstu tretmana radi uklanjanja celulita, masaža drvenim valjcima također može biti korisna kod bolova u leđima i detoksikacije općenito. Masaža se radi drvenim masažerima ili valjcima te sam naziv tretmana potječe od španjolske riječi “madera” što znači “drvo”. Kao što smo rekli, ovaj tretman ima različite primjene, a mi ćemo se osvrnuti na razbijanje celulita.

Ono što maderoterapiju čini učinkovitom kod uklanjanja celulita je stimulacija limfnog sustava koji je odgovoran za izbacivanje toksina iz tijela. Kada limfni sustav oslabi zbog loših životnih navika, loše prehrane i nedovoljnog kretanja, a toksini su zarobljeni u tijelu, limfa ne obavlja protok toksina i loših tvari iz organizma. Kad kažemo toksini, mislimo na sav višak koji smo na ovaj ili onaj način unijeli u tijelo. Prekomjerna masnoća, višak šećera i višak aditiva u hrani također ulaze u organizam i ostaju zarobljeni u našem tijelu te u sinergiji stvaraju masne slojeve na površini kože slične korici naranče, a koje zovemo celulit.

Zato je stimulacija limfnog sustava izuzetno važan korak kada se pokušavamo riješiti ove mnogim ženama noćne more, a anticelulitna masaža valjcima ima upravo tu ulogu – potiče limfni protok ravnomjernim, ritmičkim pokretima i svojevrsnom limfnom drenažom. Maderoterapija također aktivira metabolizam i tijelo počinje brže raditi na uklanjanju masnih naslaga, toksina i celulita. Postoji nekoliko vrsta maderoterapije, a najčešće je riječ o drugačijoj tehnici ili alatima pa ovisno o tome i drugačijim rezultatima iste. U svijetu je sve popularnija brazilska maderoterapija jer daje brze i dugotrajne rezultate

Kako se brazilska maderoterapija razlikuje od klasične maderoterapije

Brazilska maderoterapija se ne radi oklagijama ili valjcima, već s drvenim čašicama. Način rada je potpuno drugačiji i prilikom masaže djelujemo u duboke slojeve tkiva te aktiviramo stanice iznutra. Još jedna prednost brazilske u odnosu na klasičnu maderoterapiju je što s ovom vrstom tretmana možemo obraditi dijelove tijela koje zbog same anatomije tijela nismo mogli.

Masne naslage na području leđa, trbuha, unutarnje strane bedara, kao i jahače hlače odlaze u nekoliko tremama. Nakon svakog tretmana vidi se velika promjena na cijelom području koje tretiramo.

Sužava se struk, zateže koža, izbacuju toksini, višak vode i celulit, a cijelo tijelo se preoblikuje. Najvažnije je da su i rezultati brži i bolji i to za šest puta u odnosu na klasičnu maderoterapiju‘.

Pretraga obrta

Djelatnosti

Kontakt

Udruženje obrtnika Slavonski Brod

Petra Krešimira IV, 12
035/447-010
info@uosb.hr
uo.slavonski.brod@hok.hr
udruzenjeobrtnika.sb@gmail.com
Pon-Pet 07:00 - 15:00h

Linkovi

HOK
Ministarstvo gospodarstva
Središnji obrtni registar
HAMAG bicro
Grad Slavonski Brod
Brodsko-posavska županija
Porezna uprava

UO Slavonski Brod

Petra Krešimira IV, 12, 35000 Sl. Brod
Tel.: 035/447-010
E-mail: info@uosb.hr
E-mail: uo.slavonski.brod@hok.hr
E-mail: udruzenjeobrtnika.sb@gmail.com
Radno vrijeme: Pon - Pet 07:00 - 15:00h

Pratite nas na Facebooku